Ommetjes

Erepenning Gemeente Beuningen

Ons bestuurslid de heer Adriaan Maters ontving op 7 september jl. de Gemeentelijke Zilveren Erepenning tijdens de presentatie van ons nieuwe boek 'Monumenten in Beuningen'. 


Adriaan kreeg deze onderscheiding als teken van grote waardering voor zijn jarenlange inzet voor de gemeente Beuningen. Adriaan was verbonden als onderwijzer aan basisschool De Regenboog in Beuningen. Hij schreef voor de basisschoolleerlingen van de school het boek 'Hoe het vroeger was' over de geschiedenis van de inwoners van de vier kerkdorpen van onze gemeente. Verder was hij o.a. betrokken bij de publicatie van het boek De Nije Weg, de Canon, het kwartetspel van de gemeente Beuningen en het Jumbo-plaatjesboek over de geschiedenis van de vier kerkdorpen.

Ons nieuwste boek 'Monumenten in Beuningen' met de beschrijving van alle Rijks- en Gemeentelijke monumenten in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen ligt nu te koop in de winkel voor € 17,50 bij Jumbo Beuningen, De Stofwolk Ewijk en Jumbo Winssen.Foto's: Carina Meijer